menulis..

da lama tak mengadu domba kat my little diary ni..huhuhuh..just wanna update my life here. currently tgh buat measured drawing victoria fountain..fuhh..berpeluh beb..!!dengan detailnya, curvy2¬† detail..aku tak tao mcm mna manusia pada zaman tu blh carve details like that¬† BY HAND….by hand tu..!!giler berkemahiran diorang..

urm..and somehow,,i’ve a bit problem with my parents..as usual..me with ‘keras kepala’…them with ‘ego’. masing2 dengan perangai masing2, tak memahami antara satu sama lain. tapi aku rasa aku faham, diorang mesti ada alasan tersendiri..tapi pada pihak aku, sapa lagi yang nak aku mintak tolong jikalau kepada parents sendiri..tapi..entahla..mungkin diorang rasa if diorang tolong aku, diorang tak dapat benefit pon..so,,baik tak payah tolong kan..yela,,i admit it..aku ni bukannya anak yang baik macam anak2 dia yang lain..huhuuh

dahla..lagi banyak aku cakap, lagi banyak dosa..even Rasulullah s.a.w pon pernah bersabda..diam itu lebih baik..oklah..nak sambung buat measured..

salam..

akunamatiada.1132.260212

Advertisements