things to do for 17th January 2013

okeh..banyak benda yang nak kena buat besok. Apa dia?

1. bangun awal sesubuh subuh pagi

2. basuh baju & terus ampai/ rendam baju yang nak basuh tangan

3. jogging (20 min) dan terus beli breakfast

4. mandi dan basuh baju yang rendam tadi

5. amek air RO, tukar air ikan (sian ikan aku)

6. start buat keje (thesis)

cakap pasal keje, banyak yang nak kena buat. banyak yang kena plan, for the whole next semester..aku kena bergerak sekarang. nak tunggu til semester start macam tak akan sempat je..aku da serik da. dah taknak fail lagi..cukuplah dua kali. aku pon dah berjanji dengan diri aku nak berubah, to more mature, think like an adult. ok, no more wasting time..lagipun aku dah berjanji dengan prof. hamdan nak crit dengan dia this semester break.hurm,, tu je kot..daaaa…~~~

akunamatiada.2243.160113.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: